За дома

Спално бельо от естествен лен

ЛУКСОЗНО СПАЛНО БЕЛЬО

Комбинирайки супер мек комфорт със спокойна визия, нашата гама от ленени чаршафи, пликове за завивки и калъфки за възглавници е проектирана да бъде перфектният избор за спокоен лукс през цялата година, поддържайки ви уютно топло през зимата и блажено прохладно през лятото.

ЗАЩО СПАЛНО БЕЛЬО ОТ ЛЕН?

Безпроблемно елегантно с небрежно спокойна привлекателност, спалното бельо от лен има прекрасен спокоен вид и усещане. Материята също е невероятно здрава и издръжлива, което означава, че спалното бельо от лен е успокояващо дълготрайно.

А ако имате алергия или кожно заболяване, бельото може да бъде чудесен избор, тъй като е антимикробно и помага за предотвратяване на растежа на бактериите.

Модерно обзавеждане на спалня

ПЕРФЕКТНОТО СПЕЛЬО

Ленът, изработен без достатъчно любов и грижа, може да се усеща груб на допир, твърд и тежък. Създадохме гама от спално бельо, което е меко на кожата, но също така е достатъчно леко и снабдяващо, за да се комбинира с нашите завивки и възглавници от гъши пух. Нашето ленено спално бельо нежно се увива около нашите унгарски пухени завивки и възглавници, без да ограничава таванското покритие, изолационните свойства и очертаването на тялото на нашия прекрасен пухкав пух.

Подобно на нашата гама спално бельо от египетски памук, нашето спално бельо от лен е невероятно удобно и дълготрайно, като се подобрява с всеки сън и всяко пране.

УСЕЩАНЕТО

Открихме, че голяма част от спалното бельо от лен в момента на пазара е твърде тежко, което знаехме, че ще смачка целия прекрасен пух в нашите завивки, намалявайки тяхната изолация и дишане. Друго спално бельо просто не беше достатъчно меко или беше направено да изглежда меко чрез намаляване на броя на нишките, което също можеше да повлияе пагубно на издръжливостта на спалното бельо.

Предотвратяването на бъдещо свиване на бельото също беше жизненоважно. Нашето спално бельо се изпира предварително (дрехата се изпира) на малки партиди, за да се отпуснат влакната, така че нашите завивки, чаршафи и калъфки за възглавници да не се свиват и да се чувстват луксозно меки още от първата вечер.

НЕВРЕМЕНИ ЦВЕТОВЕ

Избрахме три вечни цвята, спокойно сиво, нежно розово и класическо бяло, за нашите завивки и калъфки за възглавници. Нашите спално бельо се предлагат в класическо бяло.

Отличителни, но нежни, нашите цветове са разработени така, че да могат да се смесват и съчетават един с друг и спалното бельо от египетски памук.

ВСИЧКО Е В ПОДРОБНОСТИТЕ

Ние знаем, че със спалното бельо могат да бъдат детайлите, които правят разликата, затова добавихме някои специални функции към нашите чаршафи, пликове за завивки и калъфки за възглавници:

  • Нашата завивка се закопчава с елегантни седефени копчета, леко по-големи, за да е лесна за използване.
  • Нашите монтирани чаршафи са снабдени с удобни етикети за крака, така че да няма объркване по какъв начин се поставят на леглото.
  • Нашите монтирани чаршафи са дълбоки до 40 см, така че да могат да се използват с всякаква дълбочина на матрака.
  • Цялото ни бельо се доставя в подходяща ленена торбичка с шнур.
  • Както всички наши продукти, нашето бельо се доставя в опаковка без пластмаса.

Заключение

Луксозното спално бельо от лен е инвестиция, която ще ви осигури комфорт и релаксация през нощта. То е изработено от висококачествени материали, които са меки, удобни и издръжливи. Луксозното спално бельо може да подобри съня ви и да ви помогне да се чувствате по-добре през деня.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *