За дома

Необходимо време за построяване на качествен дом

Как да построим къща | onassisbg.com

Преди да се ангажират с процеса на изграждане и закупуване на дома, мнозина искат да знаят за какво се записват, предимно под формата на време и паричен ангажимент. Има много неща, които влизат в изчисляването на цената на един дом, както и времевата рамка, в рамките на която човек може да очаква завършване.

Фактори като сложността на проекта – земята, върху която се строи домът, районът, където се строи домът, и сложността на етажния план на дома – ще повлияят на графика на строителството.

Няколко фактора влияят върху времето, необходимо за построяването на нова къща, като два основни фактора са „стил на строителство“ и регионът и/или средата, в която се намира домът.

В днешната ни публикация ще започнем една важна тема, която засяга всеки, който има идея или мечта за в бъдеще да си сдобие със свой собствен дом, построен от основи до ключ.

Става дума за времетраенето необходимо на фирмата-строител, която се е заела със строежа на къщите, дадени им като проекти.

Е, със сигурност и вие сте ставали свидетели, докато отивате на работа как буквално за няколко месеца бива издигната някаква сграда. Всъщност обаче, когато говорим за услуги за алуминиева дограма за къща за вас самите – времето сякаш не тече достатъчно бързо. И тук идва ред на няколко различни типа измами, от които се възползват някои фирми. Разбира се, преди да заговорим за тях и да ви обясним малко по-подробно как стоят нещата – ако искате да попаднете на коректна фирма с изгодни цени за строеж на къщи – можете да се възползвате от услугите на Фирма „ОНАСИСС ЕООД“, които са специалисти в издигането от основи до ключ на всякакъв тип сгради. Можете да се убедите в уменията им и да разгледате цените за услугите им, посещавайки сайта на фирмата, още сега на строителстворемонти.com.

Когато заговорим обаче за измами – не бива да разчитате, че всички фирми ще бъдат така коректни да спазват срокове и да ви кажат реални, възможни за изпълнение такива.

В България бихте могли да попаднете на фирми строители, които по някакъв начин ви подвеждат. Например, казват ви, че сградата ще е готова до 4-5 месеца, искат по-голямата част от парите или да им се плаща на ден, а всъщност – накрая става така, че нито строежа на къщи е завършен, нито вие имате останали пари в джоба за довършителната част. Обикновено една сграда се строи на два пъти и то, когато времето е хубаво – през летните месеци. На първо време се започва с грубия строеж, а евентуално през есента или през следващото лято се преминава към довършителната част.

Така че в зависимост от тези фактори, времетраенето на строеж на целия дом може да варира около година.  За по-големи къщи със сложни конструкции строежът би траел от 12 месеца до 1,5 година.

Затова целта при планирането трябва да бъде максимално качеството да се постигне за най-кратко възможно време, като се вземат предвид горепосочените фактори.

За целта трябва да се подбере добра строителна фирма с опит и доказана компетентност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *